Ez a nyereményjátékunk 2013. április 27-én lezárult! 
 
"Gratulálunk Kelemen Máriának,<a href="http://www.replicas-reloj.es">replicas relojes</a> aki megnyerte a játékot.
További részletek a Facebook.jpg oldalunkon."
   
AbOvo_M__dia_Nyerem__ny.JPG
 
 
 
Nyerj!!!
2 db belépőt a Kiel elleni visszavágóra,
és egy Báder Marci által   dedikált kosármezt!
- Az AbOvo Média nyereményjátéka –
 
Az AbOvo Média nyereményjátékot hirdet az MKB Veszprém szurkolói részére.
 
Az ötlet mondhatni az utcán, jelen esetben a Facebookon (a klub hivatalos Facebook oldalán) hevert, ahol is, az idegenbeli meccs közvetítésekor ezt olvashattuk a szerkesztőktől:
 
„ Várjuk a jelzőket Nagy László játékára, mert a mi jelzőink elfogytak! :) ”<a href="http://www.replicas-reloj.es">replicas de relojes</a>
 
Hát most itt az ideje, hogy a szurkolók megtalálják a megfelelő jelzőt,   vagy akár egy megfelelő becenevet a zseniális teljesítményt nyújtó csapatkapitányunknak, Nagy Lászlónak!
 
SzuPerics után szabadon… Várjuk az ötleteket, javaslatokat, és hogy a kreativitásotokat még jobban serkentsük a legötletesebb „névadónak” felajánlunk 2 db jegyet a Kiel elleni visszavágóra, valamint egy Báder Márton által dedikált kosármezt, melyet a Magyar kosárlabda válogatott centere, a Szolnoki Olaj csapatkapitánya ötletünket támogatva ajánlott fel.
 
Marci – aki azon kevés magyar sportolók közé tartozik, akik magasabbak Lacinál :) – a miértekre így válaszolt:
 
„ Minden Magyar sportoló egy nagy családhoz tartozik, és mint családtagnak természetesen szurkol az ember a másiknak. Kifejezetten érvényes ez a labdajátékok esetében. Így én is folyamatosan figyelemmel kísérem a veszprémi kézisek menetelését és szorítok értük, hogy túl tudjanak jutni a Kiel-en és bejussanak a Final Four-ba.  Sportpályafutásom során többször szerepeltem hasonló négyes döntőben, szívből kívánom,<a href="http://www.replikaorak.com">replika órák</a> hogy a veszprémieknek is részük legyen hasonlóban.
 
Sajnos, mivel aznap nekünk is mérkőzésünk van, ezért a helyszínen nem tudok drukkolni a csapatnak, de úgy gondoltam, hogy az általam felajánlott mezzel kifejezhetem együttszurkolásomat. Ezért is csatlakoztam nagy örömmel az AbOvo Média kezdeményezéséhez, mely ügynökséggel régi sportbarátságok okán jó kapcsolatot ápolok.
 
Kérek minden szurkolót, hogy hangszálaikra tekintet nélkül buzdítsák a veszprémi srácokat! A legkreatívabb „Nagy Laci névadó” pedig fogadja szeretettel a mezem, amit akár egy későbbi időpontban személyesen is szívesen átadok számára!
 
Hajrá Veszprém, Hajrá Szolnok, Hajrá Magyarország!”
 
Köszönjük Marci felajánlását és várjuk a becenév ötleteket a
Facebook.jpg
<a href="http://www.replikaorak.com">rolex replika</a>
 
oldalunkra látogatva.
 
Jó ötletelést, jó szurkolást, és továbbjutást kíván az
AbOvo Média Csapata
 
2013. április 24.
 
B__der_Marci_dedik__lt_mez.jpg
 <a href="http://www.replikaorak.com">replika óra</a> 
 
 
INweb Informatika
 
INweb Informatika